Een nieuwe, gestroomlijnde tuimelschakelaar

  02-10-2018


Klein is mooi, zeggen ze - en het is zeker waar voor tuimelschakelaars. Een van de grote voordelen van de schakelaar is dat ze heel weinig ruimte innemen.

Maar er is altijd ruimte voor verbetering - daarom heeft de Nexus-leverancier OTTO nog meer breedte van zijn T7-reeks tuimelschakelaars geschoren om de T71 te maken.

De nieuwe T71 is 35% smaller dan de T7 - ​​van slechts 0,5 mm breed en 1,05 cm lang.

De nieuwe, kleinere behuizing betekent dat de T71 een uitstekende keuze is wanneer de ruimte echt beperkt is. Omdat tuimelschakelaars vaak worden gebruikt in bedieningspanelen die zijn uitgerust met veel schakelaars, kunnen die fracties van een centimeter behoorlijk oplopen.

Het heeft alle veiligheidsspecificaties die u van OTTO-switches mag verwachten, dus bestand tegen ernstige trillingen en schokken onder zware omstandigheden - zwaar materieel, industriële besturing, scheepvaart- en apparaattoepassingen.

Verzegeld tot zowel de internationale dompelspecificaties IP68S als getest volgens IP69K, is de T71 bestand tegen directe waternevel en onderdompeling, zelfs tijdens bedrijf. Producten met de IP69K-classificatie hebben een grondige reeks tests doorstaan ​​om te zorgen dat ze bescherming bieden tegen penetratie van water en stof onder hoge druk en hoge temperaturen.

Al meer dan 55 jaar ontwerpt en produceert OTTO een volledige lijn van bedieningsschakelaars die op het werk te land, ter zee en in de lucht te vinden zijn. Om de voorsprong op het product te behouden, investeert het bedrijf miljoenen dollars in ontwikkeling van personeel en state-of-the-art gebouwen, terwijl het de ethos van het familiebedrijf behoudt waar het is begonnen.

Zoals met alle Nexus-producten, kan de nieuwe T71 worden aangepast aan uw behoeften met een keur aan eindstijlen.

Het is alleen in één pool verkrijgbaar en biedt zowel single- als double-throw-mogelijkheden. De geweldige contact-afwisbewerking biedt een lage weerstand, en maakt het een goede keuze voor het schakelen van belastingen van logisch niveau tot 16 ampère. De snap-activeringsschakelaar heeft een palmechanisme om beweging te vergrendelen en ontgrendelen, om de schakeling eenvoudig en veilig te maken.

Bezoek onze website voor het T7-tuimelschakelbereik http://nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/OTTO/T7%20-%20Lower%20Cost%20Sealed%20Toggle%20Switch%20Range of neem direct contact met ons op http://nexuscomponents.co .uk / Home / Contact